top of page

Conscious Conception Academy

Creëer de best mogelijke start voor een nieuw leven.

Je hebt een kinderwens, nu of over enkele maanden, en je wilt je hier graag zo goed mogelijk op voorbereiden. Je bent je bewust dat de periode voorafgaand aan de conceptie minstens zo belangrijk is als de zwangerschap zelf. Jij staat er open voor om jezelf op alle lagen klaar te stomen, maar weet nog niet hoe je hier precies naar toe kunt werken.

Heb ik genoeg kennis om te weten wat ik moet doen om 'goed' zwanger te worden? Waar moet ik allemaal rekening mee houden? Hoe gaat het ontvangen en verwelkomen van een nieuw leven in z'n werk? Begrijpelijke vragen die er voor zorgen dat je twijfelt over de informatie die je tegenkomt en door de bomen het bos niet meer ziet. Je wilt graag het beste voor je kindje, je zelfverzekerd voelen over je vruchtbaarheidsreis en hier actief mee aan de slag gaan.

In sommige gevallen kan het zo zijn dat je vruchtbaarheid geblokkeerd wordt, omdat je al een langere tijd probeert zwanger te worden of doordat er bijvoorbeeld sprake is van een aandoening of je cyclus niet optimaal verloopt en gepaard gaat met veel ongemak. Dan is het voor jou des te belangrijker dat je erachter komt waar dit in gelegen is en wat je zelf hier actief in kunt veranderen.

Hoe fijn zou het zijn als jij gaat ontdekken wat er nog meer bijdraagt aan een gezonde conceptie dan enkel het hebben van gemeenschap? Zodat jij de ideale hechtingsbasis creëert voor je in vol vertrouwen nieuw leven verwelkomt.

Door middel van deze Academy neem ik je mee door alle fundamentele lagen die van invloed zijn op de conceptie en het creëren van een goede basis voor conceptie en het nieuwe leven.

Je hebt een kinderwens en wilt graag jezelf liefdevol klaarstomen en een goede fundering voor conceptie creëren..

Je wilt niets liever dan in verwachting raken en een gezond en gelukkig kindje op de wereld zetten.

Je wilt je zeker voelen in je lichaam en vol vertrouwen richting een zwangerschap bewegen.

Wanneer je zwanger wordt wil je een diepe verbinding ervaren met je kindje.

Je wilt je kindje de best mogelijke start mee geven en je weet dat je hier actief aan kunt bijdragen.

Tegelijkertijd maak je je zorgen over je vruchtbaarheid. Je hebt jarenlang anticonceptie gebruikt en hoort om je heen verhalen van vrouwen die moeilijk zwanger raken.

​Je wilt het niet, maar maakt je toch zorgen of jij wel gemakkelijk zwanger kunt worden en denkt regelmatig: wat als het niet lukt?​

Je hebt al een plaatje in je hoofd van jezelf en je partner met een kindje. Plaatjes die je ook ziet in je omgeving. Je verlangen naar een kindje groeit.

Wanneer je al even aan het proberen om in verwachting te raken en kunt je wanhopig, gestresst, teleurgesteld of angstig voelen. Hoe langer het duurt dat het niet lukt, hoe sterker de wens wordt en hoe groter het verlangen. Het gevoel van controle neemt af en de drukt neemt toe. Ook negatieve of angstige gedachten steken hun kop op, waardoor de stress ervoor kan zorgen dat de kans op een gezonde conceptie afneemt.

Je voelt je alleen, niemand weet dat je de wens hebt om zwanger te worden. Het kan heel eenzaam voelen wanneer het dan niet lukt, of langer op zich laat wachten.

De Conscious Conception Academy is DE manier waarop je jezelf op alle lagen kunt voorbereiden op een  zwangerschap.

pexels-yaroslav-shuraev-5084189.jpg

Niet zwanger worden heeft vaak geen lichamelijke oorzaak!

Wanneer koppels 12 maanden of langer proberen om zwanger te worden, worden ze aangemoedigd om hun arts te raadplegen voor vruchtbaarheidstesten. Vaak worden hier ‘normale’ resultaten waargenomen, in steeds meer gevallen is er een onderliggende oorzaak.

 

Echter de grootste groep is nog steeds de groep die te horen krijgt dat er sprake is van onverklaarbare onvruchtbaarheid, ook wel subfertiliteit genoemd. 

Wist je bijvoorbeeld dat een goede voorbereiding je kansen op een geslaagde conceptie kunnen vergroten?

En ik weet dat je misschien wel denkt dat je voorbereiden op een zwangerschap betekend dat je foliumzuur slikt en oplet wat je eet of drinkt? Dat is absoluut belangrijk, maar er zijn nog zoveel meer verschillende factoren van invloed op de conceptie. Factoren waar je in veel gevallen zelf invloed op hebt.

Holistisch je kinderwens benaderen is mijn inziens de manier om jezelf en je kindje de beste kansen te geven.

Wanneer jij dit wilt, ben je hier absoluut op de juiste plek!

Het enige wat jij hoeft te doen is bereid zijn tijd en energie te geven en ik neem je vervolgens met heel veel liefde mee op jou preconceptiereis. 

Een reis waarbij je jezelf liefdevol klaarstoomt EN de best mogelijke start creëert voor een nieuw leven.

 

Onze unieke online cursus om je lichaam en geest te optimaliseren voor een zwangerschap.

 

DE CONSCIOUS CONCEPTION ACADEMY DRAAGT BIJ AAN:

 

♥ Een hoger bewustzijnsniveau, omdat je een diepe verbinding met jezelf maakt. Hierdoor heb je veel meer grip op je eigen lichaam en vruchtbaarheid;  

 

♥ Ruimte maken in verschillende lichamelijke, emotionele en spirituele systemen door er met aandacht op in te zoomen. Je wilt ten slotte dat er niets de weg blokkeert naar een gezonde zwangerschap;

 

♥ Zicht krijgen op factoren waar je zelf invloed op hebt in relatie tot je kinderwens. Zo kom je erachter waar jij nog aan kunt werken om je vruchtbaarheid te optimaliseren;

 

♥ Je eigen stukken aankijken en waar nodig helen, zodat deze niet onbewust worden doorgegeven aan de volgende generatie. Hierdoor krijgt je kindje vanaf de prille start een gezonde emotionele basis;

 

♥ Het creëren van een stevig fundament voor het gezin dat jullie wensen te stichten;

 

De Conscious Conception Academy bestaat uit vier fases, onderverdeeld in 36 modules vol videomateriaal, literatuur, opdrachten, begeleide meditaties en maandelijks een gezamenlijke livesessie.

Door de CCA krijg je de kracht en het vertrouwen dat je bewuste keuzes maakt die de gezondheid van jezelf, zowel fysiek als emotioneel, als ook die van je toekomstige gezin ten goede komen.

Na de Conscious Conception Academy:

 

 

\ Ervaar je een diepere connectie met jezelf en je lichaam;
\ Ga je in vertrouwen het proces van je kinderwens in;

\ Heb je meer begrip voor het complexe voortplantingssysteem en heb je mogelijke kwetsbaarheden in je vruchtbaarheid kunnen herkennen;

\ Sta je weer in verbinding met jezelf en je lichaam en herken je makkelijker de (vruchtbaarheids-)signalen van je lichaam;

\ Heb je het leiderschap terug in handen over je leven en ben je in staat veranderingen in patronen aan te brengen om zo je vruchtbaarheid te optimaliseren;

\ Kun je op spiritueel vlak een zieltje uitnodigen en hier op energetisch niveau contact mee maken;

\ Ben je fysiek en mentaal voorbereid op een zwangerschap;

pexels-diego-rezende-2574672.jpg

"Parenting begins the moment you make any conscious effort to care for your own health in preparation for enhancing your child's conception"

Testimonial

Ik heb de Consious Conception Academy gevolgd en wat een cadeau is dat geweest voor mezelf. Ik ben heel blij dat ik mijn kennis hierover heb verbreed en vind de gedachtegang achter de CCA onwijs inspirerend. Mochten wij nog een keer een kinderwens hebben, zou ik me weer willen verdiepen in de Consious Conception, omdat ik denk dat daarin zoiets moois verborgen zit. Twijfel je over de aanschaf, dan kan ik alleen maar zeggen dat het de investering dubbel en dwars waard!!


- Elise vdA

36 zelfstudiemodules, verdeeld over vier fases, die een volledige holistische voorbereiding vormen vóór de zwangerschap.

 

Ik begeleid je door alles wat je moet weten om ervoor te zorgen dat je het beste

van jezelf aan je toekomstige kindje schenkt.

Creëer de best mogelijke start voor een nieuw leven!

Minimalist Neutral Multi Device Computer Mockup Website Launch Instagram Post.png

Mijn verhaal..

Hi! Ik ben Kaylie, oprichtster van Holy parents.

 

Ik ben een moeder, een partner, een dochter, een schoondochter, een nichtje, een tante, een vriendin, een pedagoog en jeugdzorgwerker, een energetisch therapeut, een buurvrouw, een schoolmoeder, een maagd, een perfectionist, een spiritueel wezen, etc. Maar vooral ben ik Kaylie, een jonge vrouw van thirty-something met een missie.

Als sinds klein meisje wist ik dat ik graag mensen wilde helpen en dan vooral kinderen. Gaandeweg mijn leven werd dit willen helpen steeds concreter. Elke opleiding, elke baan, elke cliënt die ik tegenkwam heeft mij uiteindelijk dichter bij mijn 'soul purpose' gebracht. 

Ik stel mij een wereld voor waarin ouders een gezonde bodem creëren voor kinderen om tot bloei te komen, waar ouders zich bewust zijn van de invloed die zij hebben op de ontwikkeling van hun kinderen vanaf de conceptie. De ouders van nu zijn de opvoeders van de kinderen van de toekomst. Kinderen ZIJN de toekomst en de 'change makers'. ​

Als pedagoog werkzaam in de jeugdbescherming kon ik niet langer mijn draai vinden. Ik voelde dat ik meer kon doen, van meer betekenis kon zijn. Vanaf de zijlijn keek ik toe hoe meer en meer kinderen in de knel raken en er vaak bij de basis hechting al de eerste problemen ontstaan. Dat is dan ook de plek waar we moeten beginnen, bij de prille start van het leven!

 

Laten we daarom eens goed naar wat er aan voorlichting of preconceptiehulp gedaan wordt.. Grote kans dat je er pas net voor het eerst een keer iets over hebt gehoord. In de reguliere zorg wordt er namelijk geen preventieve hulp of begeleiding hierin geboden. Dit terwijl de zogenoemde preconceptie periode de meest vormgevende periode is van een nieuw leven.

Wat je wel veel vaker hoort is wat te doen als een zwangerschap uitblijft. En hier wil ik dan ook even op inzoomen met je. 

Wanneer koppels 12 maanden of langer proberen om zwanger te worden, worden ze aangemoedigd om hun arts te raadplegen voor vruchtbaarheidstesten. Vaak worden hier ‘normale’ resultaten waargenomen, in steeds meer gevallen is er een onderliggende oorzaak.

 

Echter de grootste groep is nog steeds de groep die te horen krijgt dat er sprake is van onverklaarbare onvruchtbaarheid, ook wel subfertiliteit genoemd. 

 

Na 12 maanden proberen zwanger te worden, wordt je aangemoedigd vruchtbaarheidsonderzoeken te doen. Hierdoor wordt een eerste aanzet gedaan naar er is mogelijk iets mis met jou. Vervolgens blijkt er lichamelijk geen reden te zijn, waardoor het niet zou lukken zwanger te worden en dan krijg je in veel gevallen alsnog een diagnose die stelt dat je onverklaarbaar onvruchtbaar bent?! 

Oke in sommige gevallen zegt de specialist dat je het nog een tijdje op eigen kracht kunt gaan proberen, maar in verre de meeste gevallen wordt er toch al een plan van aanpak voorgesteld. 

Ik vraag mij hier als eerste bij af, waarom eerst 12 maanden proberen? Het is toch veel logischer om jezelf voorgaand al goed voor te bereiden, zodat je zelf de kans vergroot op een geslaagde conceptie? Waarom is die 12 maanden grens zo heilig, terwijl een gedegen voorbereiding op een zwangerschap al minstens vier maanden in beslag neemt?

 

 

zwangerschap kaylie 41.JPG

Wat maakt dat er direct vanuit een medisch specialisme wordt ingegrepen?

Zelfs bij de doelgroep met 'onverklaarbare onvruchtbaarheid' oftewel koppels die gezond zijn? Het zou toch veel logischer zijn om preventief voor te lichten over hoe een goede voorbereiding op een zwangerschap eruit zou kunnen zien om je lichamelijke en geestelijke conditie te optimaliseren voor een zwangerschap?

 

Toen ik zelf een kinderwens had voor een tweede kindje, liep dit ineens allemaal even anders dan verwacht. (lees hier meer). Ook ik kwam terecht in de medische wereld en had te maken met alle emoties die naar boven komen bij het hebben van een kinderwens. Ik koos vervolgens een andere weg en deed verschillende ervaringen op buiten het reguliere systeem.

 

Vanuit deze ervaringen ontstond Holy Parents. Het ouderschap is iets heiligs en tegelijkertijd is het een van de meest overweldigende life-events die je in je leven zult meemaken.

 

Door middel van de Conscious Conception Academy wil ik jou, en andere aanstaande ouders, begeleiden in een proces van bewustwording en persoonlijke groei, waardoor er al een stevige basis gelegd is voor toekomstige kinderen, nog voor dat de conceptie plaats vind.

Wat wordt jouw verhaal?

DE CCA IS VOOR JOU ALS:

 • Je binnenkort zwanger wilt worden, of het nu 3, 6 of 12 maanden van tevoren is;

 • Je op dit moment al probeert zwanger te worden, maar het nog niet lukt;

 • Je op zoek bent naar een holistische handleiding over hoe je de gezondheid van jezelf en je toekomstige kindje kunt verbeteren;

 • Jij die bewuste beslissing hebt genomen dat je in elk facet van je leven een baby wilt verwelkomen;  

 • Jij je wilt verbinden met je lichaam en ziel om zo je vruchtbaarheid te optimaliseren;

 • Jij weet dat het krijgen van een kindje betekend dat je een nieuwe ziel op de wereld brengt en je openstaat om deze zielsconnectie aan te gaan;

DE CCA IS NIET VOOR JOU ALS:

 • Je niet klaar bent om je levensstijl en gewoonten te veranderen voor het welzijn van de toekomstige generatie;

 • Je op dit moment al zwanger bent; 

 • Je niet openstaat om buiten het bekende te kijken;

 • Je geen kinderwens hebt;

 • Je complexe vruchtbaarheidsproblemen ervaart. In dat geval kan deze training wel een aanvulling zijn op het 1:1 werken met een arts, met uitzondering van een IVF traject. 

FAQs

Ik ben pas gestopt met anticonceptie en ik heb nog geen actieve cyclus, is de CCA voor mij geschikt?

Absoluut! De Conscious Conception Academy is voor iedereen met een kinderwens, ongeacht waar je in je preconceptie proces zit.

Ik ben al in (prille) verwachting, is deze cursus voor mij nog van toepassing?

Allereerst van harte gefeliciteerd! De Conscious Conception is op dit moment niet passend meer bij jouw situatie. In de toekomst komt er nog een aanvullend programma, dus houdt Holy Parents zeker in de gaten!  

Is de CCA spiritueel?

Er komen onderwerpen aan bod die als spiritueel bestempeld zouden kunnen worden. Ik zou het meer omschrijven als een bewustwordingsreis en er wordt gebruik gemaakt van o.a. meditaties om meer bewustwording te creëren.

Niemand weet nog dat ik een kinderwens heb, is de CCA anoniem?

Bij Holy Parents dienen wij de privacy van onze deelnemers in acht te nemen. Indien je zelf besluit actief te zijn in de community of deel te nemen aan gezamenlijke live meetings, dan zullen mensen vanzelfsprekend meer van jou zien. Jij hebt hier zelf de regie in.

Moet ik in Nederland zijn om deel te kunnen nemen? 

Absoluut niet, het is allemaal online en overal ter wereld op elk moment toegankelijk, zolang je maar een internetverbinding en een apparaat hebt om toegang te krijgen tot de omgeving.

Is het mogelijk om in termijnen te betalen?

Het is mogelijk om in 3 of 6 termijnen te betalen. Mocht je dolgraag willen instappen en de voorkeur hebben voor meer termijnen, laat dit dan graag weten dan kijken we samen wat voor jou mogelijk en haalbaar is.

Moet ik de CCA in een bepaalde tijd afronden?

Momenteel krijg je 12 maanden toegang tot de Masterclass. Binnen deze 12 maanden bepaal je zelf en volg je de Masterclass in je eigen tempo. De gratis bonus consulten die je erbij krijgt dienen binnen 6 maanden ingezet te worden, dit om te stimuleren dat we in verbinding blijven en de focus niet verloren gaat.

 

Hoeveel tijd neemt de CCA wekelijks in beslag?

Onze cursus is in je eigen tempo, zodat je in je eigen tempo door de inhoud kunt bladeren. Wel adviseren we om ten minste 2 uur per week ermee bezig te zijn voor ten minste de eerste maand, dit vanwege het feit dat je systeem 30 dagen nodig heeft om nieuwe patronen eigen te maken en te veranderen.

 

Bieden jullie 1-op-1 sessies aan?
Helaas niet meer. Dit heb ik wel gedaan, maar ik merk dat ik in 60 minuten gewoonweg onvoldoende voor je kan betekenen. Dit is zonde van zowel mijn als onze tijd. Wel is het mogelijk om vrijblijvend een kennismakingsgesprek met mij in te plannen om je vragen te kunnen stellen en te voelen of er een klik is alvorens je instapt. Dit zal een (video)call zijn van max. 20 minuten.

Is de CCA alleen voor vrouwen die voor het eerst moeder worden?

Dit is voor elke vrouw! Of het nu haar eerste kindje is, tweede, vierde of meer. De basis voor een goede preconceptieperiode is voor elke zwangerschap hetzelfde. Het is nooit te laat! 

Heb je nog andere onbeantwoorde vragen?

 

Wil jij de beste start creëren voor nieuw leven?

bottom of page