top of page
pexels-nataliya-vaitkevich-5982086.jpg

"There is purpose in your season of waiting"

Heb jij op dit moment een actieve kinderwens? 

Het verwelkomen van nieuw leven is enerzijds zó natuurlijk en vanzelfsprekend, en tegelijkertijd heerst er veel onzekerheid en angst omheen.

Wanneer je actief aan de slag gaat met het verwelkomen van nieuw leven middels een preconceptievoorbereiding dan ga je je fysiek, mentaal emotioneel en spiritueel voorbereiden op een zwangerschap.

Door jezelf te ondersteunen met de juiste voeding, leefstijl, routines en rituelen kun je veel doen om de kans op een vitale zwangerschap en een gezond kindje te vergroten.

Tijdens mijn eigen reis onderweg naar een tweede kindje heb ik ontzettend veel inzichten mogen krijgen. Inzichten die ik verwerkt heb in een krachtige en unieke preconceptiemethode. 

Een belangrijk onderdeel binnen deze methode is het mentale aspect dat hand in hand gaat met een kinderwens hebben. Zelf heb ik dit ook ervaren en was het een zware periode mentaal en emotioneel.

Ik kreeg hier pas berusting in toen ik ging mediteren. Het was tijdens een van deze meditaties dat ik heel duidelijk de aanwezigheid van een kindje bij me voelde. Dit gaf me zo ontzettend veel vertrouwen! Vanaf dat moment wist ik, er gaat zich nog een kindje bij ons gezin voegen. Alleen niet op mijn timing en al helemaal niet met dit ongeduld en greep naar controle, want daardoor was mijn lichaam helemaal geen fijne en veilige plek.

De meditaties zorgden niet alleen voor een diep vertrouwen, maar maakten ook dat toen ik in verwachting was ik al op zo'n diep niveau connected was met dit kindje dat wij samen echt een andere start hadden dan ik gewend was van mijn eerste dochter. Begrijp me niet verkeerd ik hou van allebei mijn meisjes met heel mijn hart, maar de kennismaking en hechting is heel anders verlopen. En ik wil niets liever dan anderen nu hiermee ondersteunen.

Ik kan dan ook niet wachten om de Holy Parents meditatiebundel met jullie te delen!

35543b8d-d776-422f-85b5-948215578c13 6.jpg

De preconceptie meditatiebundel bestaat uit 10 geleide meditaties die:
 

  • Gericht zijn op het mentale en emotionele aspect van een kinderwens

  • Helpen stress en angsten te doen afnemen

  • Bijdragen aan het verwelkomen van een nieuw zieltje

  • Zorgen voor een diep innerlijk vertrouwen

  • Ruimte maken in je energetische systeem

  • Zachtheid in je baarmoeder creëren 

  • In verbinding met jezelf en je lichaam komen

     

Anker 1

Meditatie-bundel

bottom of page