top of page
pexels-arina-krasnikova-6997996.jpg

Werk met mij

Als pedagoog werkzaam in de jeugdbescherming kon ik niet langer mijn draai vinden. Ik voelde dat ik meer kon doen, van meer betekenis kon zijn. Vanaf de zijlijn keek ik toe hoe meer en meer kinderen in de knel raken en er vaak bij de basis hechting al de eerste problemen ontstaan. Vanuit deze constateringen ontstond Holy Parents. Het ouderschap is iets heiligs en tegelijkertijd is het een van de meest overweldigende life-events die je in je leven zult meemaken. Door middel van verschillende diensten wil ik aanstaande ouders begeleiden in een proces van bewustwording en persoonlijke groei, waardoor er al een stevige basis gelegd is voor toekomstige kinderen, nog voor dat de conceptie plaats vind.

Het is mogelijk om zelfstandig aan de slag te gaan met verschillende online producten, zoals mijn Masterclasses, meditaties, ebooks, etc. Daarnaast is het mogelijk om 1-op-1 met mij te werken, door middel van consulten en trajecten en de Conscious Conception Academy is een mix van persoonlijk contact en op eigen tempo een volledig preconceptie programma doorlopen. Voor ieder wat wils dus.

1-op-1 Diensten

Recensies

Ik heb vandaag een hele fijne sessie gehad bij Kaylie. Al gauw na onze begroeting voelde ze al goed aan waar mijn probleem ligt. En paste daarop een gerichte behandeling aan en heeft getest welke natuurlijke producten mij zouden kunnen helpen. Alle uitkomsten klopten precies en kon ik volledig plaatsen in mijn hulpvraag aan Kaylie. 


- Rianne

bottom of page