top of page
pexels-melike-benli-9830759.jpg

Conscious Conception Academy

 

Je hebt de wens om een nieuw leven in deze wereld te brengen... en je wilt er zeker van zijn dat je ze de best mogelijke start geeft?

Je weet dat je gezondheid van belang is voor een zwangerschap, maar je weet niet goed waar je moet beginnen;

Je wordt overweldigd door de hoeveelheid aan informatie beschikbaar;

Je wilt meer weten over het belang van een preconceptie fase, verder dan voeding en het slikken van foliumzuur;

Je zoekt een gemakkelijk te volgen programma dat je in je eigen tijd kunt doen;

Je wilt weten wat je zelf kunt doen voorafgaand aan de conceptie om ervoor te zorgen dat er een gezonde. basis is;

Dan ben je hier bij Holy Parents op de juiste plek!

 

DE CONSCIOUS CONCEPTION ACADEMY DRAAGT BIJ AAN:

 

/ Een hoger bewustzijnsniveau, omdat er een diepe zelfconnectie gemaakt wordt;

 

/ Ruimte maken in verschillende systemen door er met aandacht op in te zoomen;

 

/ Zicht krijgen op factoren waar je zelf invloed op hebt in relatie tot je kinderwens;

 

/ Je eigen stukken aankijken en waar nodig helen;

 

/ Het creëren van een stevig fundament voor het gezin dat jullie wensen te stichten;

 

De Conscious Conception Academy bestaat uit vier fases, onderverdeeld in 36 modules vol videomateriaal, literatuur, opdrachten, begeleide meditaties en maandelijks een gezamenlijke livesessie.

Neutral Minimalist New Website Launch Mockup Instagram Post.png

Onze unieke online cursus om je lichaam en geest te optimaliseren voor een zwangerschap.

Een duik in het diepe om een gezonde bodem, een solide basis, te creëren om zo de vruchtbaarheid te voeden en de gezondheid te optimaliseren voor toekomstige generaties.

Door deze cursus krijg je de kracht en het vertrouwen dat je bewuste keuzes maakt die de gezondheid van jezelf, zowel fysiek als emotioneel, als ook die van je toekomstige gezin ten goede komen.

Deze online cursus is samengesteld door Kaylie, pedagoog en energetisch therapeut, en omvat alle stadia die bijdragen aan een holistische preconceptie. 

 

Eerst leer je terug in verbinding te komen met jezelf en je eigen lichaam, je leert hierbij over de behoeften van je lichaam en geest en leert ook hoe je je eigen vruchtbaarheidssignalen kunt herkennen en andere signalen die je lichaam je geeft. Daarna ga je leren hoe jij zelf invloed kunt uitoefenen en weer terug regie kunt nemen over je leven en je lichaam en hoe je het best kunt ondersteunen. Hierbij komt ook de emotionele voorbereiding aan te pas. 

Jezelf liefdevol klaarstomen op de matrescentie ~ de overgang naar het moederschap ~ dat is de essentie van deze uitgebreide online cursus.

Na de Masterclass Conscious Conception zul je:

 

 

\ Een diepere connectie ervaren met je eigen ziel, wie je in de kern bent;
\ In vertrouwen het proces van je kinderwens in kunnen gaan;
\ Erop kunnen vertrouwen dat je alle tools hebt om een gezonde p
reconceptie fase tegenmoet te gaan;

\ Heb je meer begrip voor het complexe voortplantingssysteem en heb je mogelijke kwetsbaarheden in je vruchtbaarheid kunnen herkennen;

\ Sta je weer in verbinding met jezelf en je lichaam en herken je makkelijker de (vruchtbaarheids-)signalen van je lichaam;

\ Heb je het leiderschap terug in handen over je leven en ben je in staat veranderingen in patronen aan te brengen om zo je vruchtbaarheid te optimaliseren;

\ Ben je fysiek en mentaal voorbereid op een zwangerschap;

\ Op spiritueel vlak een zieltje kunnen uitnodigen en hier op energetisch niveau contact mee kunnen maken;

pexels-diego-rezende-2574672.jpg

"Parenting begins the moment you make any conscious effort to care for your own health in preparation for enhancing your child's conception"

36 zelfstudiemodules, verdeeld over vier fases, die de basis vormen voor body + mind-optimalisatie vóór de zwangerschap.

Wij begeleiden je door alles wat je moet weten om ervoor te zorgen dat je het beste

van jezelf aan je toekomstige kindje schenkt.

Minimalist Neutral Multi Device Computer Mockup Website Launch Instagram Post.png

CURSUS CURRICULUM

Pastel Brown Simple Minimalist Table of Contents.png

DEZE MASTERCLASS IS VOOR:

  • Mensen die binnenkort zwanger willen worden, of het nu 3, 6 of 12 maanden van tevoren is;

  • Degenen die een holistische handleiding willen over hoe ze de gezondheid van zichzelf en hun toekomstige baby kunnen verbeteren;

  • Mensen die de bewuste beslissing hebben genomen dat ze in elk facet stadium van hun leven een baby willen krijgen;

  • Mensen die willen verbinden met hun lichaam en ziel om zo hun vruchtbaarheid te optimaliseren;

  • Degenen die (willen) weten dat het krijgen van een kindje betekend dat je een nieuwe ziel op de wereld brengt en die openstaan om deze zielsconnectie aan te gaan;

DEZE MASTERCLASS IS NIET VOOR:

  • Degenen die niet klaar zijn om hun levensstijl en gewoonten te veranderen voor het welzijn van onze toekomstige generatie;

  • Niet voor degenen die al zwanger zijn;

  • Personen die niet openstaan om buiten het bekende te kijken;

  • Mensen zonder kinderwens;

  • Als je complexe vruchtbaarheidsproblemen ervaart, kan deze cursus een aanvulling zijn op het 1:1 werken met een arts;

FAQs

Ik ben pas gestopt met anticonceptie en ik heb nog geen actieve cyclus, is deze Masterclass voor mij geschikt?

Absoluut! Deze cursus is voor iedereen met een kinderwens, ongeacht waar je in je preconceptie proces zit.

Ik ben al in (prille) verwachting, is deze cursus voor mij nog van toepassing?

Allereerst van harte gefeliciteerd! Deze Masterclass is op dit moment niet helemaal passend meer bij jouw situatie. In de toekomst komt er wel nog een Masterclass Conscious Pregnancy, maar zo ver zijn we nu nog niet.

Is de Masterclass spiritueel?

Er komen onderwerpen aan bod die als spiritueel bestempeld zouden kunnen worden. Wij van Holy Parents zouden het meer omschrijven als een bewustwordingsreis en er wordt gebruik gemaakt van o.a. meditaties om meer bewustwording te creëren.

Niemand weet nog dat ik een kinderwens heb, is de Masterclass anoniem?

Bij Holy Parents dienen wij de privacy van onze deelnemers in acht te nemen. Indien je zelf besluit actief te zijn in de community of deel te nemen aan gezamenlijke live meetings, dan zullen mensen vanzelfsprekend meer van jou zien.

Moet ik in Nederland zijn om deze Masterclass te volgen?

Absoluut niet, het is allemaal online en overal ter wereld op elk moment toegankelijk, zolang je maar een internetverbinding en een apparaat hebt om toegang te krijgen tot de cursus.

Is het mogelijk om in termijnen te betalen?

Op dit moment is het nog niet mogelijk om in termijnen te betalen. Mocht hier behoefte aan zijn, neem dan gerust contact met ons op dan kunnen we samen kijken wat er mogelijk is.

Moet ik de Masterclass in een bepaalde tijd afronden?

Momenteel krijg je 12 maanden toegang tot de Masterclass. Binnen deze 12 maanden bepaal je zelf en volg je de Masterclass in je eigen tempo.

 

Hoeveel tijd neemt de Masterclass wekelijks in beslag?

Onze cursus is in je eigen tempo, zodat je in je eigen tempo door de inhoud kunt bladeren. Wel adviseren we om ten minste 4 uur per week ermee bezig te zijn voor ten minste de eerste maand, dit vanwege het feit dat je systeem 30 dagen nodig heeft om nieuwe patronen eigen te maken en te veranderen.

 

Bieden jullie 1-op-1 sessies aan?
Ja, naast onze live Q + A moment bestaat de mogelijkheid op individuele coaching of een energetisch consult; HIER kun je zelf, tegen een meerprijs, een sessie naar behoefte inplannen. 

Is deze Masterclass alleen voor vrouwen die voor het eerst moeder worden?

Dit is voor elke vrouw! Of het nu haar eerste kindje is, tweede, vierde of meer. De basis voor een goede preconceptieperiode is voor elke zwangerschap hetzelfde. Het is nooit te laat! 

Heb je nog andere onbeantwoorde vragen?

 

Het ontstaan van...

Mijn verhaal

Laat ik beginnen met dat ik met de Conscious Conception Academy niet pretendeer dat het volgen van deze cursus leidt tot een positieve conceptie. Dat is dan ook gelijk de disclaimer die hoort bij deze online cursus.

 

De Conscious Conception Academy is er wel op gericht om een zaadje te planten om je denkwijze rondom een kinderwens te verruimen en verder te kijken dan het fysiologische gedeelte dat je leert op school.

 

Wat ik hoop je te leren is dat er meer is dan enkel het fysiologische niveau, namelijk: het bewustzijn. Bewustzijn lijkt de laatste jaren een steeds populairdere term te zijn en dat is, denk ik, niet zonder reden. Wereldwijd vond er namelijk een shift plaats in energie. We gingen van het astrologische vissen tijdperk, naar een waterman tijdperk. Waterman staat voor van denken naar voelen en meer balans in mannelijke en vrouwelijk energie.

 

Bij mijzelf heeft dit geleid tot verwarring en ik mijzelf vragen ging stellen als wie ben ik en wat wil ik. Tijdens deze zoektocht kwam ik erachter dat ik wel heel ver van mijn eigen ik was komen te staan. Ik leefde vooral op de automatische piloot en vanuit aangeleerde overtuigingen. Denk hierbij aan hoe het leven er in grote lijnen uit hoorde te zien: opleiding, vaste baan, partner, kindje(s). Toen ik dit echter eenmaal allemaal bereikt had leek ik in een soort gat te vallen, want wat kwam hierna?

Dit vond voor mij tegelijk plaats met onze kinderwens voor een tweede kindje.........

zwangerschap kaylie 41.JPG
bottom of page