top of page

GRATIS MASTERCLASS

PRECONCEPTIE BREATHWORK SESSIE

Tijdens deze masterclass leer je over het fascinerende aspect van je adem en hoe je adem je niet alleen in leven houdt, vanaf je geboorte, maar ook wat het je verteld over jezelf. Je adem vertegenwoordigd de stem van je onderbewustzijn.

Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat bewustzijn van een baby al start ver voor de geboorte, daarom gaan we tijdens deze masterclass dieper in op het thema preconceptie.

\ Deze Masterclass nodigt je uit om jezelf op een diepere laag te leren kennen en je persoonlijke groei te bevorderen


 \ Het doel is om je in staat te stellen een van de vele methodieken te ervaren om jezelf holistisch voor te bereiden op een zwangerschap.

📌 Dinsdag 16 januari om 20:30 | schrijf je in en ontvang direct de link!

Cream and Black Modern Creative Workshop Promotion Flyer-2.png
HP_EBOOK_Geboorte_Imprints.png

Vanuit een zuivere verbinding met jezelf toewerken naar een bewuste conceptie en hechting met je kindje

Het moederschap is een proces van groei en de transformatie naar het ouderschap start vanaf het moment dat je bewuste keuzes gaat maken in het belang van je (toekomstige) kindje. 

pexels-diego-rezende-2574672.jpg

"Parenting begins the moment you make any conscious effort to care for your own health in preparation for enhancing your child's conception"

Wil jij de replay ontvangen?

DEZE SESSIE ZAL ENKEL EENMALIG LIVE GEGEVEN WORDEN

Nadien zal de replay toegevoegd worden aan de Holy Parents Club, waar maandelijks preconceptie onderwerpen aan bod komen en geregeld experts aan het woord zijn.

Je kunt elk moment in- en uit de club stappen, je inschrijven voor de replay betekend automatisch dat je toegang hebt tot de content van december en januari & dat je kunt verbinden met andere vrouwen die momenteel bezig zijn met hun preconceptievoorbereiding.

Dit is tevens jouw eenmalige kans om tegen deze bizarre prijs toegang te krijgen tot de club!

pexels-cottonbro-5853676.jpg

"From Womb to world is a journey that shapes our lives"

bottom of page