top of page
pexels-arina-krasnikova-6997996.jpg

Werk met mij

Als pedagoog werkzaam in de jeugdbescherming kon ik niet langer mijn draai vinden. Ik voelde dat ik meer kon doen, van meer betekenis kon zijn. Vanaf de zijlijn keek ik toe hoe meer en meer kinderen in de knel raken en er vaak bij de basis hechting al de eerste problemen ontstaan. Vanuit deze constateringen ontstond Holy Parents. Het ouderschap is iets heiligs en tegelijkertijd is het een van de meest overweldigende life-events die je in je leven zult meemaken. Door middel van verschillende diensten wil ik aanstaande ouders begeleiden in een proces van bewustwording en persoonlijke groei, waardoor er al een stevige basis gelegd is voor toekomstige kinderen, nog voor dat de conceptie plaats vind.

Het is mogelijk om zelfstandig aan de slag te gaan met verschillende online producten, zoals mijn Masterclasses, meditaties, ebooks, etc. Daarnaast is het mogelijk om 1-op-1 met mij te werken, door middel van consulten en trajecten en de Conscious Conception Academy is een mix van persoonlijk contact en op eigen tempo een volledig preconceptie programma doorlopen. Voor ieder wat wils dus.

Testimonials

Ik heb de Consious Conception Academy gevolgd en wat een cadeau is dat geweest voor mezelf. Ik ben heel blij dat ik mijn kennis hierover heb verbreed en vind de gedachtegang achter de CCA onwijs inspirerend. Mochten wij nog een keer een kinderwens hebben, zou ik me weer willen verdiepen in de Consious Conception, omdat ik denk dat daarin zoiets moois verborgen zit. Twijfel je over de aanschaf, dan kan ik alleen maar zeggen dat het de investering dubbel en dwars waard!!


- Elise vdA

bottom of page