top of page

Energie als sleutel tot vruchtbaarheid

GRATIS MASTERCLASS
Ontdek hoe energie van invloed is op jouw vruchtbaarheid

\ Je hebt een kinderwens, nu of over een tijdje, maar je hebt geen idee hoe het ervoor staat met je vruchtbaarheid. Je maakt je zorgen over je vruchtbaarheid en vraagt je weleens af of je überhaupt kinderen kunt krijgen.

\ Waarschijnlijk heb je op enig moment in je leven wel anticonceptie gebruikt, of misschien gebruik je het nog steeds maar wilt ermee stoppen omwille van je kinderwens. Hierdoor heb je geen idee hoe het is gesteld met je vruchtbaarheid of wat het effect van de anticonceptie is op je huidige situatie.

\ Je wilt graag je kinderwens vervullen terwijl jij vertrouwen hebt in jouw lichaam en vruchtbaarheid.

Je bent nieuwsgierig en wilt je verder verdiepen in alles dat er nodig is voor een geslaagde bevruchting, verder dan het samenbrengen van het zaadje en het eitje. Je staat ervoor open om zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel bewust te worden van de verschillende factoren die een rol spelen bij je vruchtbaarheid.

 

\ Je durft zelf regie te nemen op deze factoren om de kans op een geslaagde conceptie te vergroten en de beste start voor je toekomstige kindje te creëren.

Door je bewust te worden van jezelf, van je eigen energie, maar ook van energie in het algemeen kun je effectief je vruchtbaarheid ontdekken en waar nodig verbeteren. Je hebt zelf meer invloed op je vruchtbaarheid dan je denkt.

Door middel van mijn gratis Masterclass neem ik je mee in een fundamenteel aspect betreffende je vruchtbaarheid. Je ontdekt hoe energie van invloed is op jouw vruchtbaarheid!

pexels-mona-11168445.jpg
Jij hebt de wens om nu of over enkele maanden zwanger te zijn...

Deze masterclass is voor jou als je nu of over enkele maanden een zwangerschapswens hebt. Je staat open om verder te kijken dan enkel het lichamelijke aspect van een zwangerschap. Je wilt zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel bewust worden van verschillende factoren die van belang zijn voor de conceptie en je wilt zelf regie nemen op al deze factoren om zo de kansen op een geslaagde conceptie te vergroten (EN de beste start voor je kindje te kunnen creëren).

 

Wat anderen zeggen...

Testimonial

Ik heb de Consious Conception Academy gevolgd en wat een cadeau is dat geweest voor mezelf. Ik ben heel blij dat ik mijn kennis hierover heb verbreed en vind de gedachtegang achter de CCA onwijs inspirerend. Mochten wij nog een keer een kinderwens hebben, zou ik me weer willen verdiepen in de Consious Conception, omdat ik denk dat daarin zoiets moois verborgen zit. Twijfel je over de aanschaf, dan kan ik alleen maar zeggen dat het de investering dubbel en dwars waard!!


- Elise vdA

Dit kun je verwachten van de Masterclass..


♥ Je leert wat energie is, zodat je bewust energie kunt gaan inzetten tijdens de preconceptieperiode om de kans op een gezonde zwangerschap te doen toenemen.

♥ Je ontdekt hoe energie van invloed is op je vruchtbaarheid, zodat je eventuele blokkades kunt herkennen en weet waar je nog aan mag werken.

♥ Je herkent hoe jij zelf invloed hebt op vruchtbare energie en aan de slag kunt gaan om deze te optimaliseren.

 

Je weet hoe je veranderingen kunt aanbrengen in patronen die je vruchtbare energie belemmeren

♥ Je ontdekt wat de #1 methode is die iedereen met een kinderwens zou moeten kennen. Zo weet jij dat wanneer je zwanger probeert te raken hoe je al een basis gelegd hebt en de kans op een gezonde conceptie vergroot.

Toen mijn eigen kinderwens ineens niet zo vanzelfsprekend meer was..

Hi! Ik ben Kaylie, oprichtster van Holy parents.

 

Ik stel mij een wereld voor waarin ouders een gezonde bodem creëren voor kinderen om tot bloei te komen, waar ouders zich bewust zijn van de invloed die zij hebben op de ontwikkeling van hun kinderen vanaf de conceptie. De ouders van nu zijn de opvoeders van de kinderen van de toekomst. Kinderen ZIJN de toekomst en de 'change makers'. 

Voel je welkom om verder te lezen hoe de uitdaging om zwanger te worden van ons tweede kindje ertoe heeft geleid dat ik het mijn persoonlijke missie gemaakt heb om anderen vrouwen met een kinderwens te ondersteunen.

 

Liefs, Kaylie

kaylie 43.JPG

Na deze Masterclass weet jij hoe energie van invloed is op jou vruchtbaarheid!

pexels-rodnae-productions-6149306.jpg

"Where focus goes, energy flows"

bottom of page