top of page
kaylie 43.JPG

HI! Ik ben Kaylie...

Ik ben een moeder, een partner, een dochter, een schoondochter, een nichtje, een tante, een vriendin, een pedagoog en jeugdzorgwerker, een energetisch therapeut, een buurvrouw, een schoolmoeder, een maagd, een perfectionist, een spiritueel wezen, etc. Maar vooral ben ik Kaylie, een jonge vrouw van thirty-something met een missie.

Als sinds klein meisje wist ik dat ik graag mensen wilde helpen en dan vooral kinderen. Deels was dit ook een projectie, maar gaandeweg mijn leven werd dit willen helpen steeds concreter. Elke opleiding, elke baan, elke cliënt die ik tegenkwam heeft mij uiteindelijk dichter bij mijn 'soul purpose' gebracht. 

Ik stel mij een wereld voor waarin ouders een gezonde bodem creëren voor kinderen om tot bloei te komen, waar ouders zich bewust zijn van de invloed die zij hebben op de ontwikkeling van hun kinderen vanaf de conceptie. Kinderen zijn de toekomst en de 'change makers' van de Aarde. 

Voel je welkom om verder te lezen hoe ik hier mijn missie van gemaakt heb.

 

Liefs, Kaylie

Biografie

Geboren op 13 september, een échte maagd van sterrenbeeld met een duidelijke zielsmissie. Mijn Human Design is Manifestor 4/6 en dat maakt dat ik mij graag bezig houdt met kennis vergaren over onderwerpen die (nog) niet mainstream zijn en dat ik ook de door mij opgedane kennis en levenservaring ook graag inzet om anderen te helpen.

Ik ben opgegroeid in Zuid-Limburg en reis momenteel met mijn gezin door Europa om ons plekje te gaan zoeken ergens op deze mooie aarde. Be the change you wish to see in the world is een slogan die helemaal bij mij past. 

Ik heb mijn diploma pedagogiek behaald in 2012 en ben sindsdien werkzaam geweest in de jeugdzorg. Ik ben ontzettend leergierig dus volgde ik ontelbaar veel trainingen en opleidingen, waarbij voor mij de trainingen en opleidingen met de meeste waarde de training 'Hechtingsproblematiek' en de tweejarige opleiding tot Energetisch Therapeut zijn. Deze hebben mij in ieder geval van de mooiste inzichten voorzien, die later het fundament voor Holy Parents zijn gebleken.

Hoe ik jou kan helpen...

Online Courses

Ik bied online cursussen, masterclasses en andere online te volgen producten voor bewuste (aanstaande) ouders

1-on-1 

Ik bied 1 op 1 coaching, readings en energetische behandeling op afstand voor meer diepgang en persoonsgerichte aanpak

Natural Remedies

Ik adviseer rondom het gebruik van natuurlijke remedies, zoals essentiele oliën, Bach bloesems, suppletie en ik maak gebruik van de Healy ter ondersteuning van klachten. 

pexels-cottonbro-5853028.jpg

“Conscious parenting is not about being perfect, it's about being aware. Aware of what your kids need from you to reach more of their full potential.” 

Voel jij de klik?

Wanneer je mij nog iets beter wilt leren kennen en wilt ontdekken of er een klik is waaruit we kunnen samenwerken, plan dan vrijblijvend een kennismakingsgesprek in of kijk alvast onderstaand filmpje
OVER MIJ
Video afspelen
bottom of page